Wat is LED-lichttherapie?

Quad Glow LED licht Rood voorbeeldfoto

Wat is LED-lichttherapie

LED-lichttherapie is een pijnloze, relaxerende behandeling die zonder warmte, zónder UVA/UVB straling en zonder hersteltijd, de kracht van puur licht gebruikt om de natuurlijke verjongings- en herstelprocessen van de huid te versnellen. 

Het is klinisch bewezen en zeer effectief voor een groot aantal huidproblemen, zoals veroudering (ouderdoms- en pigmentvlekken), acné (littekens, hyperpigmentatie) en zelfs andere gevoelige huidcondities, als bijvoorbeeld rosacea en eczeem. Onderzoeken hebben uitgewezen dat 85% van de behandelde personen daadwerkelijk zichtbaar resultaat ondervindt. En daarom is deze vorm van LED technologie een hele belangrijke ontwikkeling in de strijd om de huid er jeugdig, gezond en strálend uit te laten zien!

De kracht van LED-licht

Onderzoeken hebben uitgewezen dat 85% van de behandelde personen daadwerkelijk zichtbaar resultaat ondervindt bij LED-Lichttherapie en daarom is deze vorm van LED-technologie een hele belangrijke ontwikkeling in de strijd om de huid er jeugdig, gezond en strálend uit te laten zien!

Door veroudering, huidproblemen en/of -letsels, kunnen huidcellen beschadigd raken waardoor ze zich niet meer op een normale manier kunnen vernieuwen. Onze huid heeft echter de capaciteit om licht te absorberen en het te gebruiken als een energiebron om de natuurlijke celprocessen te stimuleren en de genezing te promoten van binnen naar buiten.

Golflengtes

LED-Lichttherapie maakt gebruik van specifieke golflengtes van licht om deze cellen opnieuw van buiten naar binnen op te laden. Deze golflengtes geven energie om sneller te genezen en te verjongen. Bij A Brand New You wordt gebruik gemaakt van de QUAD GLOW, die LED-Skintherapie levert in 4 verschillende golflengtes. Iedere golflengte heeft een eigen kleur, een bepaalde diepte waarmee de huid binnengedrongen wordt (het aantal nanometers) en een eigen specifieke behandeldoeleinde.

Lees verder:

Heb je een vraag, klik dan hier of vul het contactformulier in:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LASERBEHANDELINGEN:

– LASEREN PMU: VERWIJDEREN/VERBETEREN PMU

– LASEREN TATTOOS: VERWIJDEREN/VERBETEREN KLEINE TATTOOS

– LASEREN VLEKKEN: VERWIJDEREN PIGMENTVLEKKEN E/O OUDERDOMSVLEKKEN

– LASEREN HUID: HUIDVERBETERING MET CARBONGEL

PMU BEHANDELINGEN:

PMU WENKBRAUWEN; OMBRE, POEDER, HAARTJES, MICROBLADING.

PMU EYELINES; SMALL, MEDIUM, LARGE

PMU LIPPEN; LIPLINER, LINER MET SCHADUW, FULL LIPS

PMU HOOFD; SCALPPIGMENTATION

LED LICHTTHERAPIE BEHANDELINGEN:

WAT IS LED LICHT

DE WERKING VAN LED LICHT

LED LICHT COMBINEREN

NASA, LED LICHT EN CONTRA-INDICATIES

GERELATEERD AAN PMU:

WENKBRAUWHAARTJES ACTIVEREN

HAIR RESCUE PROGRAM

MESO WHITENING

OOK KUNT U BIJ ONS KOPEN:

KADOBONNEN

SUPERLASH WIMPERSERUM

SUPERMASCARA, VOEDEND EN VERLENGEND