Foto's LED

LED-Skintherapie: de resultaten

Wij vullen deze pagina met eigen foto's om hiermee het succes van LED-Skintherapie te onderbouwen. Het mooie is dat het resultaat nog zal verbeteren, tot 3 maanden na de laatste sessie! En: je hoeft alleen maar te liggen!

Neem contact met ons op voor een GRATIS INTRODUCTIEBEHANDELING!!!!

Deze dame heeft gordelroos in haar gezicht gekregen. Na 12 sessies is er echt veel bereikt. De rode vlekken zijn nagenoeg verdwenen, droogheid heeft plaatsgemaakt voor vochtbalans en een frissere uitstraling. Bovendien is haar gezicht veel minder getekend, prachtig!!

#


Onderstaand twee mooie voorbeelden hoe de huid egaler en frisser wordt door LED-Skintherapie, de vochtbalans is hersteld en zelfs beginnende lijntjes zijn zachter en fijner (rood licht icm blauw en geel):

#


#


Een door zon beschadigde huid heeft veel baat bij LED-Skin-therapie: het verzacht, heelt en zorgt dat de huid herstelt en het vocht beter wordt vastgehouden. De huid krijgt meer van zijn oude structuur terug, práchtig (rood icm geel licht):

#


#


Ook hier een frisse nieuwe look, de totale conditie van de huid is verbeterd; de vochtbalans & elasticiteit, minder adertjes en fijnere rimpels. Ook de poriën zijn duidelijk minder grof (rood icm blauw en geel licht):

#


Onderstaande collage maakt duidelijk dat met LED-Skintherapie veel bereikt wordt, een fris geheel met zachtere lijnen en beduidend minder zon- en overige huidbeschadigingetjes (rood icm blauw en geel licht):

#


Oók de licht getinte huid heeft veel baat bij LED-Skintherapie. Een frisse tint en veel minder zichtbare adertjes (rood icm geel licht):


#


Acnéhuiden hebben doorgaans meer tijd nodig om te (kunnen) herstellen. Na 10 behandelingen hebben we al een heel mooi resultaat bereikt, een rustigere huid met minder inflammaties (rood icm met blauw licht):

#


Grove poriën en adertjes worden mooi aangepakt met LED-Skintherapie, de huid heeft een zuiverdere structuur gekregen (rood icm blauw en geel)

#


Ook voor een dame op leeftijd een prachtig resultaat, fijnere lijntjes en pigmentvlekken die langzaam verminderen (rood icm geel licht):

#


Van dít resultaat na 9 behandelingen worden wij heel gelukkig, mevrouw had aan haar linker oog een operatie gehad (rood icm geel én blauw licht):

#


Kosten

Algemene info

Overige voorbeelden:

#

#

#

#

#