Prijzen PMU

Wenkbrauwen *

Haartjestechniek: Bij deze techniek worden ‘haartjes’ getekend tussen de eigen wenkbrauwharen om meer volume ter creëren of om de wenkbrauw aan te vullen. Bij weinig of geen eigen wenkbrauwhaar kunnen de haartjes dichter bij elkaar geplaatst worden, kan er met 2 kleuren worden gewerkt en kan ook voor een combinatie met de schaduwtechniek gekozen worden voor een héél natuurlijke look!

€ 299,00

Schaduwtechniek: Ook wel ombre of poederschaduw genoemd. Dit zijn ingekleurde wenkbrauwen, een moderne variant van de traditionele vaste wenkbrauw. Deze techniek wordt veel gebruikt voor diegenen die van 'strakke' wenkbrauwen houden. De hoeveelheid ofwel diepte (kleur) van de schaduw is afhankelijk van de hoeveelheid eigen wenkbrauwhaar en uiteraard de voorkeur van de klant. Bij minder eigen haar kan ook voor een combinatie met de haartjestechniek gekozen worden.

€ 299,00

Kleurcorrectie/eenmalige behandeling: Indien de wenkbrauw nog wel de juiste vorm heeft en ook nog voldoende kleur e/o haartjes, maar waarbij de wenkbrauw als geheel bijv een te roodachtige of grijsachtige ondertoon heeft gekregen of is vervaagd. Opvullen met alleen haartjes is ook mogelijk (voor vaste klanten wordt deze behandeling gezien als een 'opfrisbeurt').

Opfrisbehandeling (vaste klanten): maximale duur tussen 2 behandelingen; 1,5 jaar voor haartjes en 2,5 jaar voor schaduwtechniek.

€ 199,00€ 149,00


Eyelines *

Naturel: Alleen de wimperrand wordt geaccentueerd, bovenline

€ 199,00

Basis: Dit is de wimperrand inclusief een natuurlijke basislijn, die vanaf de binnenkant van het oog de wimperlijn volgt maar naar de buitenkant van het oog breder uitloopt (ca 2 tot 3 mm), bovenline

€ 249,00

Volume: Dit is de wimperrand inclusief de basislijn, die vanaf de binnenkant van het oog de wimperlijn volgt maar naar de buitenkant van het oog breed uitloopt (ca 4 tot 5 mm), bovenline

€ 299,00

Alleen onder

€ 149,00

Correctie/opfrissen: eyelines onder

€ 99,00

Correctie/opfrissen: eyelines boven (evt in combinatie met onder) v.a.

€ 199,00

Lippen *

Lipcontourlijn: Uitsluitend een lijn die de lipcontour volgt en de kleur intensiveert en/of accentueert. Indien gewenst ook net buiten de lipcontour voor een 'vergrotend' effect.

€ 269,00

Lipcontour + schaduw: Voor wie geen echte lijn wil, maar wel de lipkleur wil intensiveren/accentueren, met een natuurlijk verloop van de lijn naar de eigen lipkleur.

€ 329,00

Full lips: Volledig ingekleurde lippen. Van heel natuurlijk, waarbij de totale lip(kleur) geïntensiveerd/geaccentueerd wordt (veelal toegepast indien weinig eigen pigment) tot aan een 'stevige' liplijn die overvloeit naar de eigen lipkleur. Hier zijn dus vele combinaties mogelijk, afhankelijk van smaak en voorkeur! Voor full lips zijn 2 nabehandelingen noodzakelijk.

€ 399,00

Consult

Dit bedrag wordt in mindering gebracht als je een behandeling boekt.

€ 19,00


Beauty spot; moedervlekje (eenmalige behandeling)

Beauty tattoos; prijs in overleg

Pigment verwijdering; in overleg


€ 50,00


*prijzen zijn per 1 juli 2021 en incl: 1 nabehandeling en nazorginformatie.
Wanneer een gemaakte (vervolg)afspraak geen doorgang kan vinden, meld dit dan uiterlijk 24 uur van te voren, anders zijn wij genoodzaakt de volledige kosten van de behandeling in rekening te brengen e/o zijn wij niet verplicht tot nabehandeling.