Wenkbrauwen met echte haartjes

Aanbieding:

Wenkbrauwen met echte haartjes: €79,- per behandeling incl serum.

Boek je 3 behandelingen ineens dan betaal je slechts €199,-


#
Met behulp van speciale eiwitten de eigen wenkbrauwhaartjes activeren

Methode: De behandeling is zoals een gewone permanente make-up behandeling, behalve dat we op de huid en niet in de huid werken en het dus pijnloos is. Er zullen ook geen 'korstjes' en/of kleurveranderingen ontstaan. Na 4 weken kan de behandeling herhaald worden. De behandeling en het bijbehorende serum bevorderen de aanmaak, levensduur, voeding en doorbloeding van de haarfollikels.

Aantal behandelingen: Het gemiddeld aantal behandelingen is 3 á 4. Na ca 8 maanden is het eindresultaat daar. Na 4 tot 8 weken echter is de eerste aangroei al zichtbaar!

Voor wie geschikt:

1. Jonge en gezonde mensen met nog actieve (maar sluimerende) haarzakjes die voorheen ook redelijke wenkbrauwen hadden (denk aan de situatie rond de 20 jarige leeftijd), maar die dunner en/of vlassiger zijn geworden.

2. Diegenen die door externe oorzaken (bijv onlangs chemo e/o bestraling gehad) nu minder haargroei in de wenkbrauwen terug hebben gekregen.

Garanties?:

1. Indien er nog actieve/sluimerende haarzakjes zijn, dan zullen deze door de speciale eiwitten in het product geactiveerd worden.

2. Haartjes groeien niet op plaatsen waar ze genetisch niet voorkomen of op plaatsen waar al een lange periode niets meer groeide (denk hierbij oa ook aan littekens).

3. Indien er zich geen "open poriën" meer in het gebied bevinden, dus bij een heel gladde huid, dan zijn er geen actieve/sluimerende haarzakjes meer.

Nazorg: De eerste dag drooghouden en elke avond het bijbehorende serum opbrengen.