Ecuri Superlash

#
Ecuri Superlash werkt écht!

Ecuri's Superlash werkt écht (eigen ervaring!) en is gemiddeld half zo duur als andere gerenommeerde merken. Voor slechts €49,95,- binnen 4 tot 6 weken mooie volle, lange, dikke wimpers en je doet er zeker 4 maanden mee! Niet twijfelen, gewoon doen! Vele klanten zijn je al vooraf gegaan! De Superlash is ook geschikt als je wimperextensions hebt. Het houdt je wimpers in conditie!

Superlash bevat GEEN verboden stoffen zoals bimatoprost of andere prostaglandines.

Wil je Superlash thuisgestuurd krijgen, mail dan naar info@abrandnewyou.nl voor bestel- en betaalgegevens of verstuur het contactformulier (brievenbuspost met track&trace kost €4,10 dd. aug 2022 voor actuele tarieven, zie PostNL)


Extra aanwijzingen:

- Iedere avond aanbrengen op de bovenste wimperrand daar waar de wimpers beginnen te groeien.

- De eerste week zuinig aanbrengen! Het kan nl zijn dat je ogen iets rood zijn de volgende ochtend, die moeten daarom dus voorzichtig gewend raken aan het serum.

- Na die week mag je naar behoeven aanbrengen, er komt dan vanzelf ook iets op de onderste wimperrand terecht (die dus niet ook apart nog eens behandelen)

- Doordat de wimpers een cyclus hebben van 5 weken, kun je het echte resultaat na 6 weken het beste zien/beoordelen.

- Het flesje zou zeker 4 maanden mee moeten kunnen gaan. Er kan bij gewenst resultaat een stop worden ingelast of je kan het bijv. om de dag gebruiken

- Als je wimperextensions hebt, is het advies het serum blijvend te gebruiken omdat de wimpers extra belast zijn.

- Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding.

#