Scalppigmentation

Aanbieding:

Per behandeling van ca 75 min: €125,-

3 behandelingen nu: €300,-


#

Met dank aan Ecuri Cosmetics!!

Nooit meer kale plekjes!

Wanneer je geen haar meer hebt, of wanneer je plekjes hebt waar geen haar meer zal groeien, dan is er de mogelijkheid tot scalppigmentatie. Scalppigmentatie is een permanent make-up techniek waarbij minuscule kleine puntjes pigment vlak onder het huidoppervlak worden aangebracht. Op deze wijze simuleer je hele korte stekeltjes. Het lijkt net alsof je de haarfollikels ziet zitten.

Voor scalppigmentatie zijn een speciale naald en pigmenten ontwikkeld. Dit pigment loopt niet onder de huid door waardoor je een strak en crispy uiterlijk krijgt. Niemand hoeft te zien dat het is gepigmenteerd. Vaak moeten mensen eerst over je hoofd strijken voordat ze geloven dat het haar niet geschorenis, maar gepigmenteerd.

De pigmentatie is blijvend en vervaagt niet. Anders dan permanent make-up wat lichter wordt, blijft het scalp pigment perfect op kleur en vervaagt niet. Eenmaal de behandeling(en) afgerond, hoef je niet meer terug om het bij te laten werken omdat de kleur niet langzaam lichter wordt. Mocht je er toch vanaf willen dan is dit pigment te verwijderen door middel van een laserbehandeling.

Gemiddeld kan er per behandeling/sessie een oppervlak ter grootte van een vuist behandeld worden in ca 75 tot 90 minuten. Voor een goed resultaat zijn er ca 3 tot 5 sessies nodig om het gedefinieerde oppervlak natuurlijk en egaal gepigmenteerd te krijgen. Na 6 weken kan de behandeling herhaald worden.