Wie is a Brand New You?

Permanente make-up…… iets waar je misschien niet meteen aan denkt en waar je doorgaans ook niet 1,2,3 over beslist. Maar als je het eenmaal hebt, zeg je: ja dat had ik véél eerder moeten doen! Wát een uitkomst! En… wát een verschil!

Zelf ging ik jaren geleden een lekker avondje uit. Daar maakte ik dan ook een heel ritueel van. Je kent het wel: lekker uitgebreid op je gemakje tutten en voor de spiegel staan. Héérlijk! Ik had deze keer echt wel extra mijn best gedaan wat make-up betreft; ik had er zin in!!

De avond begon goed. Ik zeg altijd: ‘éven je marktwaarde peilen’ hahaha ….. Het was warm maar beregezellig en gewéldige muziek. Ik was echt in opperste stemming, totdat een boom van een vent per ongeluk tegen mij aanbotste!

De helft van mijn zorgvuldig getekende wenkbrauw (je kent t wel de ene keer zit ie in een handomdraai en de andere keer: geen beginnen aan) verdween met hem de menigte in. Dat zat hélemaal niet in de ‘planning’ want: geen potloodje bij me, help wat nu?? Gelukkig bleek bij de damestoiletten de hulp nabij...............

Je snapt dat het eerstvolgende wat ik heb gedaan is een afspraak maken bij een permanent make-up specialiste. Inderdaad nóóit spijt van gehad! En van lieverlee ook maar mijn ogen en lippen laten doen, geweldig!!! Mijn enthousiasme voor permanente make-up werd dusdanig groot dat ik uiteindelijk, na enkele (oa wetenschappelijke) studies, heb besloten zelf specialiste te worden om andere dames ook blij én mooier te maken! Wat wel zo prettig is, is dat ik heel goed de angst voor de eerste keer snap: 'toch wél natuurlijk he’ en ‘niet van de zwarte strepen hoor’! Zeker bij wenkbrauwen is dat inderdaad dan de eerste paar dagen even heftig/donker maar daarna? Járenlang plezier, zéker wat de eyeliners betreft!!!

Ik zeg dus altijd met een big smile: gewoon doen joh! Spijt krijg je er niet van en samen maken we van het geheel een persoonlijk kunstwerk. Ik neem mijn kennis, ervaring en inzicht mee en jij als klant je persoonlijke voorkeur want ja……. over smaak valt natuurlijk nóóit te twisten! Ik hoop, wanneer je dit leest, je net zo enthousiast zult raken over permanente make-up als ik! Zo ja, twijfel dan niet (langer) maak een afspraak of kom langs voor een intake!

De hartelijke, maar vooral permanente groeten van

drs. Nicole Drummen

A Brand New You!Je snapt, het eerste dat ik vervolgens gedaan heb, is .......

#


Neem ook eens een kijkje bij onze nieuwste activiteit LED-Skintherapie