LED-skintherapie, práchtig te combineren!#


LED-Skintherapie:
Dé aanvulling op andere behandelingen

LED-Skintherapie vormt een prachtige combinatie en aanvulling op de grote hoeveelheid reguliere al dan niet operatieve schoonheidsbehandelingen die tegenwoordig uitgevoerd worden. Voorbeelden zijn het verbeteren van de wondgenezing na een operatie en het kalmeren van de huid na de behandeling met fractional laser, injectables, peelings of microdermabrasie. Daarnaast helpt LED-Skintherapie om acne, huidontstekingen en roodheid te bestrijden. Het is ideaal voor het stimuleren van de doorbloeding, waardoor huidverslapping, fijne lijnen, grove poriën, pigmentvlekken en zonneschade verzacht worden.

LED-Skintherapie is weliswaar een op zichzelf staande therapie, maar vormt juist ook een belangrijke functie in het snelle herstel van de huid na operaties en diverse schoonheidsbehandelingen, inclusief injectables!


LED-Skintherapie:
Nauwelijks risico's voor gezonde mensen

LED-Skintherapie is geschikt voor vrijwel ieder huidtype, alle leeftijden en kan vrijwel het hele jaar door ondergaan worden. Het maakt geen gebruik van warmte of chemische stoffen en het licht bevat geen schadelijke UVA/UVB-stralen en kan dus de huidcellen niet beschadigen! LED-Skintherapie is één van de veiligste manieren om vrijwel alle huidtypes en -condities te behandelen zonder risico op irritatie, ongewenste neveneffecten of hersteltijd.

Als gezegd levert LED-Therapie in het algemeen in 85% van de gevallen zichtbare resultaten op, echter we moeten ons er wel van bewust zijn dat factoren als voldoende slaap, voldoende water drinken, gezond eten, bewegen, (niet)roken en (mate van)blootstelling aan de zon ook een duidelijke rol spelen in de vooruitgang van de huidconditie.

Tot slot: er zijn contra-indicaties die verband houden met bepaalde lichtgevoelige medicijnen, allergieën en auto-immuunziekten. Ook bij zwangerschap wordt behandeling afgeraden, voor meer informatie zie CONTRA-INDICATIES

Foto's

Lees verder: NASA en LED-licht