LED-Skintherapie; golflengtes, kleur en werking

#

De kleuren verklaard.....

Bij A Brand New You maken wij gebruik van de QUAD GLOW, die LED-Skintherapie levert in 4 verschillende golflengtes. Iedere golflengte heeft een eigen kleur, een bepaalde diepte waarmee de huid binnengedrongen wordt (het aantal nanometers) en een eigen specifieke behandeldoeleinde.ROOD: HUIDVERJONGING, HUIDVERBETERING 640nm (tot ca 6mm diep)

Rood LED licht dringt diep in de huid en werkt vooral anti-aging en anti-oxiderend. Het versterkt de doorbloeding, verbetert de elasticiteit en huidskleur, elimineert (fijne) lijntjes en rimpels, herstelt huidbeschadigingen (wondjes) en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Het rode LED licht bevordert de bloedcirculatie en vermindert huidverslapping. Speciaal voor behandeling van: de droge, verouderde, allergische en/of beschadigde huid.


BLAUW: ANTI-ACNE, ZUIVEREND, 423nm (1mm diep)

Blauw LED licht komt het minst diep in de huid en werkt daardoor vooral oppervlakkig. Het blauwe licht vermindert roodheid agv huidimperfecties zoals acne (mee-eters), ontstekingen en zelfs couperose. Het verkleint de poriën, verfrist de huid door het verzachten van de oneffenheden en het reguleert de aanmaak van talg. Het blauwe LED licht doodt ook bacteriën en is effectief bij het verminderen van de ontstekingen, waardoor nieuwe uitbraken voorkomen worden.


GROEN: KALMEREND, ACUUT GESTRESSTE HUID 583nm (0,5-2mm diep)

Groen LED licht wordt toegepast bij de acuut gestresste, onrustige huid met huidoneffenheden waaronder ook littekens. Groen licht kalmeert de gestresste huid met mogelijke hyperpigmentatie na bijv. operaties, laserbehandelingen, microdermabrasie, bepaalde peelings, injectibles en zelfs permanente make-up.


GEEL: REVITALISEREND, VOOR OUDE/VERMOEIDE HUID 532nm (1-2mm diep)

Geel LED licht werkt revitaliserend zodat de celactiviteit en celenergie verhoogd worden en de afvoer van gifstoffen wordt bevorderd. Geel LED licht geeft de huid direct extra energie en soepelheid, het verbetert de immuniteitscapaciteit van de huid, grauw wordt levendig en wallen verminderen! Geel licht kan zelfs ingezet worden voor behandeling van huidziektes die gepaard gaan met (zeer)droge huid (bijv Rosacea of eczeem).


Lees verder: LED-Skintherapie prachtig te combineren

Foto's

#


#


#


#