LED-Skintherapie: de krácht van LED-licht!

#


Lees verder: Golflengtes

Foto's

LED: van buiten naar binnen en vice versa!

Onderzoeken hebben uitgewezen dat 85% van de behandelde personen daadwerkelijk zichtbaar resultaat ondervindt bij LED-Skintherapie en daarom is deze vorm van LED-technologie een hele belangrijke ontwikkeling in de strijd om de huid er jeugdig, gezond en strálend uit te laten zien!

Door veroudering, huidproblemen en/of -letsels, kunnen huidcellen beschadigd raken waardoor ze zich niet meer op een normale manier kunnen vernieuwen. Onze huid heeft echter de capaciteit om licht te absorberen en het te gebruiken als een energiebron om de natuurlijke celprocessen te stimuleren en de genezing te promoten van binnen naar buiten.

LED-Skintherapie maakt gebruik van specifieke golflengtes van licht om deze cellen opnieuw van buiten naar binnen op te laden. Deze golflengtes geven energie om sneller te genezen en te verjongen. Bij A Brand New You wordt gebruik gemaakt van de QUAD GLOW, die LED-Skintherapie levert in 4 verschillende golflengtes. Iedere golflengte heeft een eigen kleur, een bepaalde diepte waarmee de huid binnengedrongen wordt (het aantal nanometers) en een eigen specifieke behandeldoeleinde.