LED-Skintherapie: behandeling, kuur, kosten

#

85% ondervindt zichtbaar resultaat!

LED-Therapie is een bewezen effectieve behandelwijze; bij 85% van de behandelde personen vindt daadwerkelijk zichtbaar resultaat plaats. De huid wordt gladder, steviger, zachter en egaler. Huidbeschadigingen en -afwijkingen verminderen en bovendien verjongt LED-Therapie bijvoorbeeld ook gebieden als nek, decolleté en handen.

Foto's

Behandelingen en kuur

In het algemeen geldt dat de zichtbare resultaten relatief snel duidelijk worden. LED-Skintherapie maakt nl. een vermoeide en saaie huid weer vitaal en strálend. Na slechts enkele behandelingen wordt de huid al gehydrateerd, elastischer en worden roodheid en irritatie gekalmeerd. Een behandelkuur biedt een duidelijke, langdurige verbetering van het huidbeeld.

De duur van een kuur kan variëren van minimaal 8 tot 12 behandelingen, afhankelijk van leeftijd, huidtype, huidtoestand en persoonsgebonden factoren. Met LED-Skintherapie bouwen de resultaten steeds verder op en de verbetering zal doorzetten, zelfs ná de kuur. Om een optimaal resultaat te behouden, is een periodieke onderhoudsbehandeling aan te raden (gemiddeld 4 tot 6 wekelijks)

Het verdient aanbeveling om tijdens de kuur thuis regelmatig een milde scrub te gebruiken. Vóór een behandeling plaats kan vinden, dient de huid goed schoon te zijn. Bij voorkeur dus géén make-up dragen (mascara, eyelines toegestaan). Vlak vóór de lichttherapie wordt de huid altijd nog met milk en tonic opgefrist en dan ga je 25 minuten onder de QUAD GLOW, met afhankelijk van de huid toegepaste lichtkleuren (combinaties mogelijk met soms een aanvulling tot zelfs 40 min!). Hierna zal nog een verzorgend serum/ampul worden aangebracht en volgt een creme/spray met SPF.


Introductiebehandeling

Intakeformulier, uitleg, verzorging.

Duur 60 min (waarvan 20 min LED)


Aanbieding: inclusief
2 gezichtsampullen


20,-

40,-

Kuur 8 behandelingen
(bij voorkeur wekelijks)

Inclusief verzorging, duur max 45 min (wv 30 min LED)*


Aanbieding:

het is mogelijk in 2 termijnen te betalen

240,-
300,-

Kuur 12 behandelingen
(wekelijks)

Inclusief verzorging, duur max 45 min (wv 20 min LED)*


Aanbieding:

het is mogelijk in 2 termijnen te betalen
280,-

320,-

Half jaarlijkse kuur
6 wekelijks = 4x 20min LED*
4 wekelijks = 6x 20min LED*

95,-
140,-

Losse behandeling,
incl 20 min LED en verzorging


27,50

Losse behandeling,
incl 25 min LED en verzorging


32,50

Losse behandeling, incl 30 min LED en verzorging


37,50

Losse behandeling, incl 40 min LED en verzorging
40,-. . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

...


* Het is mogelijk om in de kuur meer minuten LED op te nemen, om de effecten van LED-therapie te versnellen. Dit betekent altijd een gecombineerde lichttherapie met het sterke rode licht als basis (maximale duur rood per keer is 20min).

ADVIES:

Rondom de kuur bij voorkeur niet (uitgebreid)zonnebaden en achteraf ook 12u geen sauna, stoom- of zwembad in. Indien je tijdens de kuur Vitamine A/retinol creme of peelings met zuren/acids gebruikt, dan altijd extra hoge SPF-factor smeren! Na de behandeling krijg je nazorginstructies mee.

Foto's

Contra-indicaties

#

#

#