Foto's LED

LED-Skintherapie: de resultaten

Wij vullen deze pagina met eigen foto's om hiermee het succes van LED-Skintherapie te onderbouwen. Het mooie is dat het resultaat nog zal verbeteren, tot 3 maanden na de laatste sessie! En: je hoeft alleen maar te liggen!

Neem contact met ons op voor een GRATIS INTRODUCTIEBEHANDELING!!!!

Een door zon beschadigde huid heeft veel baat bij LED-Skin-therapie:het verzacht, heelt en zorgt dat de huid herstelt en het vocht beter wordt vastgehouden. De huid krijgt meer van zijn oude structuur terug, práchtig (rood icm geel licht):

#


Hier een hele frisse nieuwe look, de totale conditie van de huid is verbeterd; de vochtbalans & elasticiteit, minder adertjes en fijnere rimpels. Ook de poriën zijn duidelijk minder grof (rood icm blauw en geel licht):


#


We zien hier duidelijk het resultaat van een huid waarvan de structuur is verbeterd, waardoor oa adertjes minder zichtbaar zijn en poriën verzachten/verkleinen (rood icm blauw licht):

#


Ook hier heeft LED-therapie weer veel bereikt, een fris geheel met zachtere lijnen en beduidend minder zonbeschadigingen (rood icm blauw en geel licht):

#


Acnéhuiden hebben doorgaans meer tijd nodig om te (kunnen) herstellen. Na 10 behandelingen hebben we al een heel mooi en stuk rustiger resultaat (rood icm met blauw licht):

#


Ook hier al resultaat, fijnere lijntjes en lichter pigment (rood icm geel licht):

#


Van dít resultaat na 9 behandelingen worden wij heel gelukkig (rood icm geel én blauw licht):

#


Ook de licht getinte huid heeft veel baat bij LED-Skintherapie (rood icm geel licht):

#


Huidschade oa pigmentvlekjes agv de zon wordt zichtbaar verminderd (rood icm geel licht):

#

Kosten

Algemene info

Overige voorbeelden:

#

#

#

#

#